Ken jij de MEESTER in je?

Ik ken veel talentvolle, ambitieuze maar o zo bescheiden vrouwen. Vrouwen, die weten wat ze waard zijn en hun best doen het LEF-principe (Lift & Embrace Frustrations, zie mijn vorig artikel) toe te passen. Die stappen zetten om af te komen van het straks-val-ik-door-de-mand Impostor Syndrome. Vrouwen, die de cirkel van frustratie willen doorbreken.
Zij vertellen wat een last van hen afvalt wanneer ze minder streng voor zichzelf zijn, zichzelf hun imperfectie gunnen en hun onverdeelde aandacht in positieve spreekmomenten kunnen steken.

Daar begint het. Belangrijke stappen als basis voor een sterke uitstraling en onuitwisbare impact. Maar daar moet het zeker niet bij blijven. De wereld mist teveel als het gedachtengoed van deze vrouwen verborgen blijft of slechts binnen een kleine groep gedeeld wordt. Voor het creëren van een golf van beweging is meer nodig dan L E F om belemmeringen achter je te laten. Het vraagt om het beste, wat je te bieden hebt. Om vaardigheden, om het aanboren van ‘latente talenten’.

Maar het beste van jezelf laten zien..hoe doe je dat? Het is lang niet eenvoudig om vrij en vol verve je verhaal te vertellen. Om je ‘meester’ te voelen en met je optreden anderen positief te beïnvloeden. Om te zorgen dat je een toenemend gevoel van persoonlijk magnetisme ervaart men positieve energie ervaart rond jouw publieke optreden je focus scherp en je houding zeker is je spreekstijl als excellent wordt ervaren je impact groot is. Hoe pak je dat aan? Hoe ontdek je de meester in jezelf? Kun je jezelf in korte tijd vaardigheden eigen maken om te komen tot een krachtige uitstraling en impactvol betoog? Tot een optreden, dat rondzingt, waarover nagepraat wordt, waarop actie ondernomen wordt?

Absoluut!

‘The talents, that come to you, are what the world needs’.
Ben je klaar om je impact en invloed op een hoog niveau te brengen? Wil je gezien worden als betrouwbaar, iemand van wie ideeën worden overgenomen en met wie anderen willen samenwerken? Wil je op jouw terrein een waardevolle bijdrage leveren?

WORD EEN MEESTER IN CHARISMA

  • Spreek visionair
  • Toon warme betrokkenheid
  • Focus scherp op je deskundigheid
  • Excelleer in spreektechniek
  • Blijf bij de kern

En streef vooral naar EENVOUD! Of dit moeilijk is?
Eigenlijk draait het maar om één ding..TOEWIJDING.
Wees toegewijd aan jezelf, je visie, de kern van het verhaal en vooral aan de mensen, bij wie je een bepaalde beweging wilt creëren.

CHARISMA is TOEWIJDING

Spreekt het je aan? Wil je jezelf verder ontwikkelen en verlang je naar maximale groei in uitstraling en impact? Waardoor je positieve veranderingen in kunt zetten?
Ik kan en wil je daar graag bij helpen.

Klik hier voor informatie over het 3 maanden VIPprogramma MEESTERLIJK QUA IMPACT

Wil je meer informatie over andere mogelijkheden van training en personal coaching? Bel gerust via T. 06 431 909 78 of stuur een bericht via de contactpagina.

Ik hoor graag van je,
Reina Hekman

Ook interessant voor je:

L E F ! Lift & Embrace frustrations
L E F ! Lift & Embrace frustrations

De afgelopen tijd sprak ik veel hardwerkende ambitieuze vrouwen. Vrouwen, die zich met hart en ziel inzetten voor hun doel. Die zich willen uitspreken, hun boodschap krachtig over willen brengen en daarmee een essentiële bijdrage willen leveren aan positieve...

Lees meer
Ahead of the game
Ahead of the game

DE KAART IS NIET JE KOMPAS. Als ervaren professional heb je kennis en expertise opgebouwd, een status die je waar moet maken. Je hebt inhoudelijk veel te bieden, draait organisatorisch nergens je hand voor om en hebt een agenda zonder blanco pagina’s. Daarnaast wil je...

Lees meer
Je moet geen ‘goed zo’ zeggen want ik kan ’t.
Je moet geen ‘goed zo’ zeggen want ik kan ’t.

Gisteren was ik aanwezig bij een interessante masterclass van Straight Line Coach Elsbeth van Lienden. NO MORE EXCUSES. Over de werking van ons reptielenbrein, dat er alles aan doet om je terug te fluiten en daar te houden, waar je bent. Over je INNER STANCE en hoe je...

Lees meer