Waarom zou je met mij werken?

Hi, ik ben Reina

 

Ik verbind je met alles wat jou kan helpen om  meer impact te maken op anderen dan je nu doet.
Om die overtuigingskracht te vinden, waardoor anderen zich geraakt voelen en er voor jezelf overal deuren open gaan.
Om volop waardering te krijgen, die mede voortkomt uit jouw krachtige inspirerende uitstraling.

HOE?

Door samen te werken aan jouw

– zichtbare aanwezigheid

– ‘ik-weet-wat-ik-waard-ben’ mindset

– ‘heerlijk-slapen-voor-een-optreden’ modus

– ‘ik-voel-me-on-top’ uitstraling

–  unieke aantrekkingskracht

Kortom.. aan jouw uitzonderlijke charisma.

‘Recognized in Charisma-, Voice-, en Speech Empowerment Reina takes a stand in public speaking to acknowledge the power of voice and strong personal charisma in creating High Impact. She is proud founder of Spreken met Impact Trainingen; the ultimate way for her to help people to improve their impact and increase their influence.’

– Colette Noël, Spreker

Er was eens..

Mijn hart lag al vroeg bij alles wat met stem en spreken te maken heeft.
Voordrachten, poëzieavonden, schoolcabaret, band vocals, ik werd er blij van. 

Eens was ik logopedist en richtte mij op alles wat met de menselijke stem te maken heeft. Vrij je stem kunnen laten horen, zowel letterlijk als op ander gebied, is een groot goed en zo essentieel voor je welbevinden. Mijn focus ligt daar waar mensen een stem hebben, zelfzeker en zichtbaar zijn en zich vrij voelen om authentiek en bezielend naar buiten te treden.

‘It only takes one voice at the right pitch to start an avalanche’

Ik ken de onzekerheid en spanning rond public speaking. Mijn WHY ligt dan ook in het jou meenemen naar wat jouw persoonlijke charisma en overtuigingskracht voor je kunnen doen.

  • Lig je ’s nachts wakker als je je verhaal naar buiten moet brengen?
  • Kun je (jezelf) redelijk presenteren maar weet je dat inspireren iets anders is?
  • Voel je je machteloos omdat je woorden geen impact hebben?

 

 Ontdek samen met mij hoe je
vanaf nu uitstraalt wat je waard bent!

Waarom ik je kan helpen je impact op het hoogste niveau te brengen

Altijd weer een zaal vol met talentvolle vakmensen. Mensen, waarvan ik nooit twijfel aan hun kennis en expertise.

Ze hadden veel tot zich genomen, met hun presentatietechnieken zat het wel goed. En toch was er groot verschil in impact.
De een had ‘het’.
De ander niet.
Dat intrigeerde mij. Dat ‘het’ bleek alles te maken te hebben met de mate van charisma, die de een uitstraalde en bij de ander slechts latent aanwezig was. Latent talent dus.

Ik besloot me niet langer alleen te focussen of stemgebruik en spreekvaardigheid maar dit mee te nemen in dat waar je ècht impact mee maakt: een sterk ontwikkeld persoonlijk charisma.
Misschien een verrassing voor je..maar dit kun je leren.
Of het moeilijk is? Nee, het zijn simpele kleine aanpassingen in denken, spreken en lichaamstaal.
Vanzelfsprekend vraagt dat om je volledige focus. Maar dat is logisch.

Voice & Visibility

 

Neem liefdevol je ruimte in

Mijn studie naar charisma bracht mij bij de ontdekking dat ieder mens haar of zijn charisma kan ontwikkelen. En inzetten als het er toe doet. Je kunt het dus leren.

Wat dat je brengt? Dat je je stem kunt laten horen en gezien wordt. Dat je mensen aantrekt door je uitstraling en overtuigingskracht. Dat je een positieve invloed hebt en daarmee het verschil maakt voor anderen en jezelf.

Daar word ik blij van.

 

Reina Hekman

Simply allow it all to unfold

Ik geloof sterk in de kracht van charismatische spreek- en gedragsstrategieën. Omdat ik de worsteling zie van bevlogen professionals, die niet overkomen zoals ze willen. Ik zie de belemmeringen die ze ervaren en hun teleurstelling over gemiste kansen.

Voor hen ontwikkelde ik het HIGH CHARISMA model. Een effectieve methode, waarvan het resultaat me nog vaak raakt. Natuurlijke overtuigingskracht door een sterk charismatische uitstraling en inspirerende spreekstijl. Dat brengt anderen in beweging!

Word de charismatische persoonlijkheid die je wilt zijn

Als wij gaan samenwerken daag ik je uit om uit je veilige zône te stappen. Waarom? Zolang je vasthoudt aan je huidige denkwijze blijf je middelmatig en wordt jouw waarde niet herkend.

Ik zal je helpen bij het ontwikkelen van jouw sprekerschap, het sprankelen aan tafel, het gezien worden als de expert. En vooral als een empathisch leider,
die ik op haar woorden geloof.
Ik houd je een spiegel voor, geef je praktische charismaoefeningen,
vraag je opdrachten te herhalen en breng nuances aan.
Alles zodat je gaat uitstralen wat je waard bent.

Waar ik jarenlang grote groepen trainde werk ik tegenwoordig 1-op-1 of in kleine groepen van maximaal 6 deelnemers. Deze luxe geeft mij de ruimte om ieder persoonlijk de aandacht te geven, die nodig is om echt stappen te maken.