Werken met Reina

Mijn naam is Reina Hekman

Als trainer charisma & public speaking ligt mijn focus op ambitievolle vakvrouwen, die gezien en gehoord willen worden en zoveel meer impact kunnen maken dan zij nu doen.

‘Recognized in Charisma-, Voice-, en Speech Empowerment Reina takes a stand in public speaking to acknowledge the power of voice and strong personal charisma in creating High Impact. She is proud founder of Spreken met Impact Trainingen; the ultimate way for her to help people to improve their impact and increase their influence.’

– Colette Noël, Spreker

Bezieling

Mijn hart lag al vroeg bij alles wat met stem en spreken te maken heeft.
Voordrachten, poëzieavonden, schoolcabaret, band vocals, ik werd er blij van. 

Daarnaast ervaar ik mijn jarenlange werk als logopedist nog steeds als een waardevolle basis voor wat ik inmiddels ruim 25 jaar doe. Mijn focus ligt daar waar mensen een stem hebben, zelfzeker en zichtbaar zijn en zich vrij voelen om authentiek en bezielend naar buiten te treden.

Training en coaching van bevlogen professionals

Ik ken de onzekerheid en spanning rond public speaking. Mijn volledige focus ligt dan ook op het versterken van gedreven vakvrouwen in hun persoonlijke charisma en overtuigingskracht.

  • Lig je ’s nachts wakker als je je verhaal naar buiten moet brengen?
  • Kun je (jezelf) redelijk presenteren maar weet je dat inspireren iets anders is?
  • Voel je je machteloos omdat je woorden geen impact hebben?

 

 Ontdek samen met mij hoe je vanaf nu uitstraalt wat je waard bent!

Waarom ik je kan helpen je impact op het hoogste niveau te brengen

Jarenlang trainde ik talentvolle professionals in het vergroten van hun stem- en presentatievaardigheden. Dat gaf hen en mij zeker voldoening maar toch was er ‘iets’ tussen de impact van de ene deelnemer ten opzichte van de andere. Dat intrigeerde mij. Dat ‘iets’ bleek de mate van charisma, die de een wel uitstraalde en bij de ander compleet ontbrak.

Ik besloot me niet langer alleen te focussen of stemgebruik en spreekvaardigheid maar te kiezen voor dat waar je ècht impact mee maakt: een sterk persoonlijk charisma. Iets wat ik iedereen gun.

Dit veranderde veel!

Voice & Visibility

 

Neem liefdevol je ruimte in

Mijn studie naar charisma bracht mij bij de ontdekking dat ieder mens haar of zijn charisma kan ontwikkelen. En inzetten als het er toe doet.Je kunt het dus leren.

Wat dat je brengt? Dat je je stem kunt laten horen en gezien wordt. Dat je mensen aantrekt door je uitstraling en overtuigingskracht. Dat je invloed hebt en daarmee het verschil maakt.

Daar doe ik het voor.

 

Reina Hekman

Simply allow it all to unfold

Ik geloof sterk in de kracht van charismatische spreek- en gedragsstrategieën. Omdat ik de worsteling zie van bevlogen vrouwen, die niet overkomen zoals ze willen, de belemmeringen die ze ervaren en hun teleurstelling over gemiste kansen.

Voor hen ontwikkelde ik het HIGH CHARISMA model. Een effectieve methode, waarvan het resultaat me nog vaak raakt. Natuurlijke overtuigingskracht door een sterk charismatische uitstraling en inspirerende spreekstijl. Dat brengt anderen in beweging!

Word de charismatische persoonlijkheid die je wilt zijn

Als wij gaan samenwerken daag ik je uit om uit je veilige zône te stappen. Waarom? Zolang je vasthoudt aan je huidige denkwijze blijf je middelmatig en wordt jouw waarde niet herkend.

Ik zal je helpen bij het ontwikkelen van jouw sprekerschap, het sprankelen aan tafel, het gezien worden als de expert. En vooral als een empathisch leider, die ik op haar woorden geloof. Ik houd je een spiegel voor, geef je praktische charismaoefeningen, vraag je opdrachten te herhalen en breng nuances aan. Alles zodat je gaat uitstralen wat je waard bent.

Waar ik jarenlang grote groepen trainde werk ik tegenwoordig 1-op-1 of in kleine groepen van maximaal 6 deelnemers. Deze luxe geeft mij de ruimte om ieder persoonlijk de aandacht te geven, die nodig is om echt stappen te maken.