CHARISMA INTENSIVE

INTENSIEVE VIP coaching met online FOLLOW UP

” Na twee jaar remote werken vanwege COVID, moest ik erg wennen aan weer fysiek voor een groep mensen te staan. Met een belangrijke presentatie voor een groot publiek in het vooruitzicht, nam ik contact op met Reina. Zij heeft mij met de “Charisma Intensive” van A tot Z voorbereid op het geven van een sterke presentatie. En de training ging eigenlijk ook nog veel verder dan dat. Reina hielp mij om vanuit een ander perspectief te kijken naar mijzelf en naar wat ik inbreng. Hierdoor ben ik mij sterker gaan voelen en weet ik dat ook beter over te brengen. De uiteindelijke presentatie ging perfect. Ik had er plezier in om deze te geven en kreeg achteraf van toeschouwers complimenten over de wijze van presenteren. Iemand zei zelfs “you really touched me with your presentation”. De dingen die ik tijdens de training heb geleerd, helpen mij in veel meer situaties dan alleen tijdens het geven van een presentatie. Ik ben Reina erg dankbaar voor haar goede coaching en weet zeker dat ik hier nog vaak veel aan zal hebben.” 

Je bent niet de enige!

Veel mensen, bij wie het naar buiten treden in onze ogen als vanzelf gaat blijken daar zelf heel anders over te denken.

Ook zij kennen de spanning, de knoop in hun maag, de trillende handen en de ‘setbacks’ in zelfvertrouwen als het om jezelf laten zien en spreken in het openbaar gaat gaat.
Ook zij voelden zich belemmerd in uitstraling en impact.

Zij kennen de terugkerende frustratie over het niet volledig uit de verf komen. Niet het beste van jezelf laten zien.
En dat terwijl je innerlijk zo gemotiveerd bent.

CHARISMA
INTENSIVE

1-op-1

 

Moedeloos

Wanneer deze mentale en fysieke staat blijft bestaan stapel je de ene teleurstelling en frustratie op de andere, neemt de spanning nog meer toe en leg je jezelf er misschien wel bij neer dat het voor jou niet is weggelegd om een charismatisch spreker te zijn.

Ontwikkel wat jou krachtig,
overtuigend en inspirerend maakt!

Wil je

krachtig en vol zelfvertrouwen naar buiten treden als het er toe doet?

je visie groots uitdragen?

je persoonlijkheid representeren door trouw aan jezelf te blijven?

Je charismatische vaardigheden op hoog niveau brengen?

De drie kernelementen van charisma

Ik kan je helpen om je invloed te vergroten door samen met jou te werken aan uitstraling van de drie hoofdkenmerken van charisma:

  • authenticiteit
  • congruentie
  • empathie

Je stemt je denkstijl, lichaamstaal, stemgebruik en spreekstijl af op anderen, zodat zij zich gehoord voelen.
Je bènt niet alleen visionair, empathisch en deskundig maar wordt ook zo gezien. Waardoor je anderen inspireert en verbindt. Hiermee gaan deuren open, die voor anderen gesloten blijven en maak je de impact, die je lief is.

Programma Charisma Intensive

In een persoonlijk traject, kortdurend of wat langer, leer je om jouw charisma aanzienlijk te vergroten.

  • Hoe hanteer je de juiste denkstrategie?
  • Hoe zet je je visie en verhaal kracht bij met lichaamstaal?
  • Hoe neem je je publiek mee?
  • Hoe worden jouw woorden acties?

Jouw specifieke situatie is het uitgangspunt van deze CHARISMA INTENSIVE. Als je goed bent in personal performance kijken we hoe het nóg beter kan; als je met klamme handen het spreekgestoelte beklimt of aanschuift bij een executive meeting help ik je om vanaf nu zelfverzekerd en impactvol op te treden.

Wat gaan we doen?

We analyseren precies, waar je tegenaan loopt en kijken van welke bestaande belemmeringen in uitstraling en spreekstijl je afscheid moet nemen.
Stapsgewijs leer je bijzondere passende strategieën, waardoor je vol zelfvertrouwen en bezielend voor het voetlicht treedt.

  • Praktisch, waardoor meteen toepasbaar
  • Theorie, oefening en reflectie
  • Dynamische ontspannen sessies

Onderdeel van deze INTENSIVE is mijn blijvende beschikbaarheid voor online coaching on demand.

Locatie We kiezen een fijne locatie voor de VIP live-dag. Het vervolg vindt online plaats.

Kosten
Ik informeer je graag.

Reina Hekman

Contact

Wil je in korte tijd je charisma op hoog niveau brengen en de impact creëren, die jou lief is?
Dan zal de CHARISMA INTENSIVE je zeker helpen.

Ik nodig je uit om contact met mij op te nemen. Dan maken we een belafspraak waarin we bekijken waar jij precies behoefte aan hebt.

Testimonials

CHARISMA ON STAGE

Ik had me ingeschreven voor de training CHARISMA ON STAGE omdat ik mezelf voor verbetering de blik van een professional gunde. Na een paar dagen hard werken en praktische tips sta ik nu met groot plezier voor zowel grote als kleine groepen.

Nora Boelen

Universitair docent

INSPIREREND SPREKEN

De training INSPIREREND SPREKEN voelde als het begin van iets moois. Mooi om te leren dat het begint bij jezelf en je met kleine veranderingen groot verschil kunt bereiken. Reina is met haar deskundigheid een duidelijk voorbeeld van practice what you preach. Inspirerende training!

Afra Galama

Studentenbegeleider UAF

PERSOONLIJK CHARISMA

De kracht van Reina zit in het toegankelijk maken van charisma en het creëren van een goede leeromgeving. Ze maakt aannemelijk dat een sterk persoonlijk charisma te ontwikkelen is én ze legt ook uit hoe. Het gaat om een krachtige impactvolle uitstraling, die volledig past bij wie jij bent.

Esther van Dijk

Business Consultant

Ben je klaar met alle frustraties en onzekerheid over je optreden?

 

Vraag een gratis online gesprek met mij aan om te ontdekken hoe jij de charismatisch spreker wordt, die je nu eindelijk wilt zijn! Je bent welkom.