VIP Charisma Coaching

Waarom VIP Charisma Coaching?


Je bent slim, scherp, daadkrachtig en goed in je werk. En dat wil je laten zien.
Maar je merkt dat je niet overtuigt. En daar wil je mee aan de slag.

Je kiest voor persoonlijke samenwerking met mij. De keuze bestaat uit de CHARISMA INTENSIVE,
een hele dag 1-op-1 coaching met online Follow up of het HIGH IMPACT 9-weken programma.

 

Intensieve persoonlijke samenwerking

CHARISMA
INTENSIVE

1-op-1

 

HIGH IMPACT
programma

1-op-1

 

Wat is het HIGH CHARISMA model?

Met het HIGH CHARISMA model leer je niet alleen charismatisch te zijn.
Ik leer je ook hoe je in een zakelijke setting anderen inspireert. Niet als truc maar omdat je het vertrouwen in jezelf hebt. Omdat je sterk bent qua uitstraling en beschikt over een treffende vorm van natuurlijke overtuigingskracht.

Het HIGH CHARISMA model vormt de basis van elke training, die ik geef. Omdat je verlangt naar een krachtige authentieke uitstraling en een bezielende spreekstijl. En omdat je anderen mee wilt nemen in je verhaal.

Wat kun je verwachten?

Coaching is intensief en uitdagend. Je zult veel oefenen en je eigen valkuilen ontdekken. Maar altijd met mijn positieve aandacht. En in een ontspannen sfeer, waarin je optimaal kunt groeien.

Na afloop ben je jezelf bewust van je denkstijl, houding, uitstraling, stemgebruik en spreekstijl en weet je hoe je je charisma optimaal inzet. En daarmee anderen inspireert.

Je persoonlijke actieplan maakt dat je je nieuwe charismastrategie ook echt implementeert. Zodat charismatisch  -denken, -spreken en -handelen je snel eigen wordt.

Reina Hekman

Wil je toch liever jezelf ontwikkelen in een inspirerende groep?

Dat kan ook met deze 2 opties: 

  • 1-daagse Masterclass STRONG PRESENCE
  • 2-daagse Training CHARISMA ON STAGE

Testimonials

CHARISMA ON STAGE

Ik had me ingeschreven voor de training CHARISMA ON STAGE omdat ik mezelf voor verbetering de blik van een professional gunde. Na een paar dagen hard werken en praktische tips sta ik nu met groot plezier voor zowel grote als kleine groepen.

Nora Boelen

Universitair docent

INSPIREREND SPREKEN

De training INSPIREREND SPREKEN voelde als het begin van iets moois. Mooi om te leren dat het begint bij jezelf en je met kleine veranderingen groot verschil kunt bereiken. Reina is met haar deskundigheid een duidelijk voorbeeld van practice what you preach. Inspirerende training!

Afra Galama

Studentenbegeleider UAF

PERSOONLIJK CHARISMA

De kracht van Reina zit in het toegankelijk maken van charisma en het creëren van een goede leeromgeving. Ze maakt aannemelijk dat een sterk persoonlijk charisma te ontwikkelen is én ze legt ook uit hoe. Het gaat om een krachtige impactvolle uitstraling, die volledig past bij wie jij bent.

Esther van Dijk

Business Consultant

Ben je klaar met alle frustraties en onzekerheid over je optreden?

Wil je je licht laten schijnen en anderen meenemen in je verhaal?
Zodat een golf van beweging ontstaat?

Vraag een gratis online gesprek met mij aan om te ontdekken hoe jij de charismatisch spreker wordt, die je nu eindelijk wilt zijn! Je bent van harte welkom.