OPEN TRAININGEN

Training op inschrijving | max. 6 deelnemers

Waarom kiezen voor een groepstraining?

Je bent slim, scherp, daadkrachtig en goed in je werk. En dat wil je laten zien. Maar je voelt dat je niet overtuigt. Je kiest voor een training  Charisma en/of Public Speaking met een klein aantal medecursisten. Allemaal met hun eigen waardevolle inbreng. De geringe groepsgrootte maakt dat er ruimte is voor jouw persoonlijke leerdoelen terwijl je de voordelen hebt van de groepsdynamiek.

Open trainingen

Je keuze bestaat uit

  • Masterclass STRONG PRESENCE
  • Tweedaagse training CHARISMA ON STAGE

STRONG
PRESENCE

Masterclass
Max. 6 deelnemers

 

CHARISMA
ON STAGE

2-Daagse training
Max. 6 deelnmers

 

Wil je mensen inspireren en meenemen in je verhaal?

Misschien word je gezien als aardig, bescheiden en behulpzaam. Of kom je juist dominant over. Als professional met een missie is het lastig je aan dat imago te ontworstelen.

Het kan ook zijn dat je krampachtig probeert anderen te overtuigen van je goede ideeën maar je machteloos voelt omdat dit niet uit de verf komt.

Wat is het HIGH IMPACT model?

Met het HIGH IMPACT model leer je niet alleen inspirerender presenteren.
Ik leer je ook hoe je in een zakelijke setting overtuigend en charismatisch overkomt.

Niet als truc maar omdat je het vertrouwen in jezelf hebt. Omdat je sterk bent qua uitstraling en beschikt over een treffende vorm van natuurlijke overtuigingskracht.

Het HIGH IMPACT model vormt de basis van elk leertraject. Omdat je als betrokken maar onzeker mens verlangt naar een krachtige authentieke uitstraling, uitzonderlijke overtuigingskracht en meer invloed op dat, wat je belangrijk vindt.

Wat kun je verwachten?

De trainingen zijn soms confronterend maar vooral uitdagend. Je zult veel oefenen en je eigen valkuilen ontdekken. Altijd met mijn positieve ondersteuning. Omdat ik hecht aan jouw persoonlijke ontwikkeling. En aan een ontspannen sfeer, waarin je optimaal kunt groeien.
Je werkt samen met mij en maximaal 5 andere deelnemers. Zo is er optimale ruimte voor persoonlijke groei.

Na afloop ben je jezelf bewust van je denkstijl, houding, lichaamstaal, uitstraling, stemgebruik, spreekstijl en kracht om anderen te inspireren én weet je hoe je dit op het hoogste niveau kunt inzetten.

Een persoonlijk actieplan maakt dat je je nieuwe charisma- en spreekstrategieën ook echt implementeert. Zodat charismatisch denken, -spreken en -gedrag jou eigen wordt en je een krachtige natuurlijke uitstraling hebt.

Reina Hekman

Wil je liever een 1-op-1 traject?

Dat kan ook. Ik begeleid je dan in een individueel traject. Informeer even naar de mogelijkheden.

NIEUWE MANIER VAN SPREKEN

Het is alsof Reina de knop heeft gevonden
om mijn vaardigheden aan te zetten.
Het voelt daardoor alsof ik door haar training
een nieuwe manier van spreken heb ontdekt.
Ik raad haar trainingen iedereen aan, want ik gun deze transformatie aan iedereen die echte impact wil hebben!

Iman Zorlak

Studentenbegeleider UAF

INSPIREREND SPREKEN

De training INSPIREREND SPREKEN voelde als het begin van iets moois. Mooi om te leren dat het begint bij jezelf en je met kleine veranderingen groot verschil kunt bereiken. Reina is met haar deskundigheid een duidelijk voorbeeld van practice what you preach. Inspirerende training!

Afra Galama

Studentenbegeleider UAF

PERSOONLIJK CHARISMA

De kracht van Reina zit in het toegankelijk maken van charisma en het creëren van een goede leeromgeving. Ze maakt aannemelijk dat een sterk persoonlijk charisma te ontwikkelen is én ze legt ook uit hoe. Het gaat om een krachtige impactvolle uitstraling, die volledig past bij wie jij bent.

Esther van Dijk

Business Consultant

Ben je klaar met alle frustraties en onzekerheid over je optreden?

Wil je je licht laten schijnen en anderen meenemen in je verhaal?
Zodat een golf van beweging ontstaat?

Vraag een gratis online gesprek met mij aan om te ontdekken hoe jij de charismatisch spreker wordt, die je nu eindelijk wilt zijn! Je bent van harte welkom.