Voor vrouwelijke professionals

Tweedaagse VIP training + FOLLOW UP

CHARISMA ON STAGE!

Eerstvolgende training

8 – 9 maart 2019

BLOOMING HOTEL BERGEN 

Voor wie

Je bent een ambitievolle vrouwelijke professional, die niet dominant maar wel professioneel zichtbaar wil zijn. Gehoord wil worden. Zich vrij wil voelen zich uit te spreken en dit natuurlijk en overtuigend wil doen.

Je wilt af van frustraties en andere belemmeringen, die het spreken voor publiek met zich mee brengen.

Je verlangt naar een krachtige uitstraling, een natuurlijke vorm van overtuigingskracht en meer invloed.

Voor leidinggevenden en medewerkers, die af willen van de spreekstress en onzekerheid die zij ervaren en verlangen naar zelfvertrouwen, natuurlijke overtuigingskracht en impact zowel tijdens overleg als op het podium.

Wat kun je verwachten

Je verdiept je in alle elementen van een sterk authentiek charisma, past dit toe in persoonlijke oefeningen en ervaart het effect wanneer je dit combineert met krachtige presentatietechnieken.

Je leert specifiek charismatische denk- en spreekstrategieën, waardoor je  meer uitstraling en overtuigingskracht hebt. En je impact groot is.

Meer concreet

 • Kracht in uitstraling Deskundige betrouwbare uitstraling en lef om zonder enige terughoudendheid je visie naar buiten te brengen.
 • Volledig de regie Blijvend grip op jezelf zowel aan tafel als op het podium.
 • Kort en bondig Je gebruikt de kracht van eenvoud in je verhaal.
 • Natuurlijke overtuigingskracht Je hebt een inspirerende spreekstijl.
 • Groei in uitstraling en impact Je vergroot je invloed en bereikt significant meer.

Deze inspirerende 2-daagse training vindt plaats in kleine groep en open sfeer. De training bevat veel oefening, waarbij je direct gerichte feedback ontvangt en het geleerde meteen kunt toepassen. Hierdoor ervaren deelnemers duidelijk groei in korte tijd. In een prettige omgeving kun je waardevolle contacten leggen met andere talentvolle vrouwen.

Max. 4 deelnemers

De geringe groepsgrootte en open sfeer zorgen voor uitzonderlijk resultaat.

Locatie

Deze training op inschrijving vindt plaats op twee verschillende plekken. BLOOMING hotel, een mooie locatie in de duinen bij Bergen N-H en daarnaast in een lodge van landgoed Zonheuvel, een prachtige locatie in de bossen bij Doorn. Beide plekken zijn goed, om bij jezelf te komen.
Bij een incompany training ligt een andere locatie wellicht meer voor de hand. Dan maken we samen een keuze.

Duur

 • Twee exclusieve trainingsdagen
 • FOLLOW UP Individuele coachcall
 • Online advies on demand

Kosten

€    1.197,00 excl. BTW .
De kosten voor deze VIP training zijn inclusief arrangementskosten en trainingsmateriaal.

Overnachten in het BLOOMING hotel is mogelijk.

Mijn cursisten

Vertellen graag hoe het echt zit

 • Voortreffelijke begeleiding! Nooit eerder meegemaakt dat iemand mij zo deed switchen!

  Hilde Bevers Ondernemer
 • Reina is een ervaren trainer met kennis van zaken en een innemende persoonlijkheid. De kracht van Reina en haar training zit in het toegankelijk maken van charisma en het creëren van een goede leeromgeving. Ze maakt aannemelijk dat charisma aan te leren is, ook door jou én ze legt ook uit hoe. Daarbij wordt in de training veel geoefend, dus je ervaart het ook zelf. Je leert geen trucs (gelukkig niet). Het gaat om een krachtige uitstraling, die volledig past bij wie jij bent. De kleinschaligheid van de training gaf een optimale balans tussen persoonlijke aandacht en leren van elkaar. Ook was er genoeg ruimte om persoonlijke leerdoelen naar voren te brengen en wist Reina deze flexibel in te passen, zonder de rode draad in de training uit het oog te verliezen.Aanrader!

  Esther van Dijk Business Consultant
 • Ik heb me ingeschreven voor de training CHARISMA ON STAGE omdat ik mezelf voor verbetering de blik van een professional gunde. Na een paar dagen hard werken en praktische tips sta ik nu met groot plezier voor zowel grote als klein groepen.

  Nora Boelen Universitair docent
 • Zoveel groei in zo’n korte tijd! Ik ben onder de indruk van het effect van de training!

  Kathleen Boots Ondernemer
 • De kracht van eenvoud in combinatie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Dat heeft voor mij grote impact gehad op mijn verandering in spreken en presenteren.

  Norine Maniran Projectadvies en -ondersteuning
 • ' This training blends didactic instruction with experiential practice and group processing. Reina Hekman creates an environment conductive to learning at a deep level of comprehension.'   

  Colette Noël Kunsthistorica | spreker

Schrijf je direct in voor de eerstvolgende open training.

Spreekt het je aan maar heb je nog vragen? Vul het contactformulier in of bel even T 06 43 19 09 78