HIGH IMPACT 

9 weken VIP programma


Word een TOP charismatisch spreker

Je bent een vakmens maar wordt geplaagd door angst voor het spreekwoordelijke podium.

Je ligt ’s nachts wakker,
bent niet zeker van jezelf,
hebt het gevoel dat je tekortschiet,
weet je met je houding geen raad
en voelt dat jouw aanwezigheid er niet echt toe doet.
Sterker nog, dat je misschien anderen in de weg zit.

High Impact
Programma

1-op-1

 

Frustrerend

De staat waarin je verkeert maakt dat je je steeds meer terugtrekt, je spreektijd weggeeft of voorbij laat gaan en dus niet gezien wordt. Niemand weet wat voor innovatieve ideeën en oplossingen jij in je koker hebt. 

We combineren unieke charismatische elementen met verrassende overtuigingstechnieken

Wil je

draagvlak creëren voor je ideeën?

invloed hebben op te nemen beslissingen?

je promotiekansen vergroten…
en dit met gemak en plezier doen?

Ik kan je helpen!

Het 9-weken HIGH IMPACT programma is voor wie een totale omslag wil maken naar charismatisch handelen. We combineren unieke charismatische elementen met verrassende overtuigingstechnieken.

Daarbij heeft inzicht in je eigen charisma- en presenteerniveau topprioriteit. Met kennis van je eigen kwaliteiten als spreker en inzet van zeer effectieve denk- en spreekstrategieën word je een charismatische persoonlijkheid.

 • Je overtuigt door je uitstraling
 • Je straalt deskundigheid uit
 • Je overtuigt en inspireert

en je bent een charismatisch spreker, die anderen moeiteloos meeneemt in het verhaal.

Programma High Impact 9-weken

Waarom een 9-weken programma?
 • Je combineert VIP coaching met deelname aan een training in een kleine inspirerende groep.
 • Je werkt continu aan je groei.
 • Je komt daadwerkelijk tot uitzonderlijke resultaten omdat je het geleerde met mijn ondersteuning implementeert.
 • Je past geleerde technieken toe, bespreekt ze na en verfijnt ze.
 • Regelmatig sparren met een ervaren trainer geeft je het vertrouwen en de zekerheid dat je echt stappen maakt. En die maak je absoluut!

Heb jij het lef?

Ik zie dat zowel vrouwen als mannen meer invloed hebben wanneer zij hun charisma op het hoogste niveau inzetten. Wanneer zij het lef hebben om mentale belemmeringen achter zich te laten en ervoor gaan!

Daarnaast heb ik gemerkt dat er behoefte is aan terugkerende ondersteuning om de meest effectieve stappen te zetten in persoonlijke groei. Het blijkt dat door de waan van de dag het lastig, uitdagend en soms gewoonweg onmogelijk kan zijn om met nieuwe vaardigheden aan de slag te gaan.

Wat brengt deelname je?

Het VIP-programma HIGH IMPACT is speciaal ontwikkeld voor ambitievolle vakmensen, die  klaar zijn om hun impact significant te vergroten.

 

Ontwikkel wat jou krachtig, overtuigend
en inspirerend maakt!

Deelname aan dit 9-weken programma zorgt voor

 • positieve energie rond een publiek optreden
 • focus en zelfvertrouwen 
 • grip op jezelf tijdens een bijeenkomst/presentatie
 • een excellente spreekstijl
 • positieve (re-)actie bij anderen
 • persoonlijke aantrekkingskracht

Voorbeelden van thema’s, waar we mee werken

 • Een krachtige visie
 • Het keren van leidende gedachten
 • TOP charismatische denk- en spreekstrategieën
 • De kracht van eenvoud
 Maar ook
 • het vinden van het ‘spreekvuur’ in jezelf
 • je publiek inspireren en overtuigen
 • uitstraling en zelfvertrouwen op het podium
 • optimaal stemgebruik
 • ontspanning en structuur in voorbereiding
 • (corporate) storytelling

Hoe ziet het Programma High Impact eruit?

 

De live trainingsdagen en coachingssessies vormen de basis van het programma. Op een fijne locatie in de natuur heb je de gelegenheid om uit de waan van de dag te stappen en te focussen op je persoonlijke groei.

Daaromheen hebben we online coachingssessies, die zowel als stok achter de deur fungeren als je vooruitgang bewaken en stimuleren. Na een sessie maken we een actieplan. Zo weet je precies welke volgende stap effectief voor je is.

We starten met een assessment. Dit bestaat uit een persoonlijke kennismakingssessie, waarin we bepalen welke specifieke doelen je hebt en we een plan opstellen voor de voor jou meest effectieve invulling van het programma. We bouwen nl. een structuur op, die past bij wat jij nodig hebt om je doel te bereiken. Onderdeel kan zijn een ‘on- the-job sessie’, waarin ik met je mee ga naar een bijeenkomst of een andere relevante situatie. Een momentopname, die belangrijk is om te bepalen wat voor jou het uitgangspunt is op je HIGH IMPACT journey.

Vrij vroeg in het programma neem je deel aan de exclusieve 2-daagse training CHARISMA ON STAGE met max. 5 andere deelnemers. Deze training is de kapstok voor alle vaardigheden, die je je eigen gaat maken. Waardevolle contacten bevorderen je leerproces.

Coaching on demand is vast onderdeel van het programma. Deze korte en krachtige sessies maken het mogelijk om op belangrijke momenten optimaal effect te hebben van je geleerde technieken.

Wat kun je van mij verwachten?

Ik bied je mijn expertise en coaching aan, die aansluiten op de fase waarin jij je bevindt. Bovendien biedt het programma je de ruimte om alles te laten bezinken, waardoor je daadwerkelijk effectieve stappen kunt zetten. Begeleiding bij dit groeiproces maakt alle verschil.

Het zorgt ervoor dat je je waardevolle tijd en energie op een effectieve manier kunt inzetten om te komen tot het voor jou hoogste niveau van overtuigingskracht en invloed.

Wil je alle facetten leren van het hebben van HIGH IMPACT?

Waardoor er deuren voor je opengaan, die voor anderen gesloten blijven en je een enorme aantrekkingskracht ervaart zowel op jou als mens als op jouw visie en ideeën?

Met het 9-weken HIGH IMPACT programma maken we deze reis samen.

Reina Hekman

Contact

Ik nodig je uit om contact met mij op te nemen. Dan maken we een belafspraak waarin we bekijken waar jij precies behoefte aan hebt.

Testimonials

CHARISMA ON STAGE

Ik had me ingeschreven voor de training CHARISMA ON STAGE omdat ik mezelf voor verbetering de blik van een professional gunde. Na een paar dagen hard werken en praktische tips sta ik nu met groot plezier voor zowel grote als kleine groepen.

Nora Boelen

Universitair docent

INSPIREREND SPREKEN

De training INSPIREREND SPREKEN voelde als het begin van iets moois. Mooi om te leren dat het begint bij jezelf en je met kleine veranderingen groot verschil kunt bereiken. Reina is met haar deskundigheid een duidelijk voorbeeld van practice what you preach. Inspirerende training!

Afra Galama

Studentenbegeleider UAF

PERSOONLIJK CHARISMA

De kracht van Reina zit in het toegankelijk maken van charisma en het creëren van een goede leeromgeving. Ze maakt aannemelijk dat een sterk persoonlijk charisma te ontwikkelen is én ze legt ook uit hoe. Het gaat om een krachtige impactvolle uitstraling, die volledig past bij wie jij bent.

Esther van Dijk

Business Consultant

Ben je klaar met alle frustraties en onzekerheid over je optreden?

Vraag een gratis online gesprek met mij aan om te ontdekken hoe jij de charismatisch spreker wordt, die je nu eindelijk wilt zijn! Je bent van harte welkom.