Over charismacoach

Recognized in Charisma & Speech Empowerment Reina takes a stand in public speaking to acknowledge the power of strong personal charisma in creating High Impact. She is proud founder of Spreken met Impact Trainingen and Vrouw&Charisma; the ultimate way for her to help women to improve their impact and increase their influence’. 

Visie, uitstraling en natuurlijke overtuigingskracht. Dat zijn de kernwoorden om meer impact te maken bij presentaties en speeches. Maar niet alleen daar. Ook aan tafel of bij het koffiezetapparaat. Met intensieve persoonlijke coaching, VIP– en InCompany trainingen leren medewerkers en teams vol zelfvertrouwen hun visie over te brengen vanuit een sterk ontwikkeld persoonlijk charisma.

Presentatiecoaching: voor als het écht goed moet zijn

Soms komt het erop aan. Die klant die je écht binnen wilt halen, de toehoorders die je écht moet zien te overtuigen, die ene presentatie die écht vlekkeloos moet verlopen.

Maar wat als presenteren en overtuigen he-le-maal niet jouw talent is?
Dan gaan we aan de slag om dat te veranderen.
Want charisma, overtuigingskracht en persoonlijk leiderschap horen bij elkaar. Je trekt mensen aan, je hebt meer (promotie-)kansen, meer invloed,  anderen willen je volgen, met je samenwerken. Want een charismatisch optreden echoot lang na. En ja, charisma kun je leren.

Misschien is die gedachte nieuw voor je. Eens was dat het voor mij ook.
Of het moeilijk is? Nee, je ontwikkelt een aantal sterk charismatische denk- en spreekstrategieën, die volledig bij je passen.
Wat het van je vraagt? Focus, visie en toewijding. Dat zorgt voor opmerkelijke groei in korte tijd.

Vergroot je invloed als vrouw

Vrouwen zijn ondervertegenwoordigd in de top van het bedrijfsleven.

Eén reden daarvoor is dat wij vrouwen vaak te bescheiden zijn. We durven ons niet te laten zien. En als we dat wel doen zijn we bang dominant over te komen. Daarnaast zijn we behoorlijk perfectionistisch. Het is niet gauw goed (genoeg). We zijn wat minder brutaal, minder haantje-de-voorste dan onze mannelijke collega’s. Nergens voor nodig!

Je leert als ambitieuze professional om krachtig en charismatisch over te komen, zonder je anders voor te doen dan je bent. Door te leren hoe je je denkstijl, houding, lichaamstaal, stemgebruik, spreekstijl, woordkeuze en verhaalopbouw bewust inzet en afstemt op je publiek weet je straks iedereen te boeien, van begin tot eind. Of je nu een keynote speech geeft voor een volle zaal, of in een vergadering je collega’s wilt overtuigen – als je er authentiek en zelfverzekerd staat zal het je lukken. Professionele zichtbaarheid, daar help ik je graag bij.

finallyfoundmy-newhome

Wie is Reina eigenlijk?

Voice & Visibility

Het is tijd om vrouwen eraan te herinneren hoe krachtig en invloedrijk ze werkelijk zijn.

Ook in deze tijd, waarin gender equality hoog op de agenda staat is het nog altijd een feit dat een groot aantal vrouwen haar invloed weggeeft zonder zich dit te realiseren en voorbij gaat aan haar mogelijkheden.

  • Stopt met praten op het moment, dat haar mening het meest belangrijk is
  • Liever de vrede bewaart dan op de barricade gaat staan
  • ‘Ja’ zegt terwijl zij ‘Nee’ wil antwoorden

Charismatraining

Ik begon als logopedist. Een mooi vak, dat ik na 20 jaar verruilde voor dat van presentatietrainer.

Maar er was meer. Onder invloed van mijn trainingen public speaking raakte ik geïntrigeerd door de invloed van denkstijl en uitstraling op overtuigingskracht en charisma. Die interesse bracht me via allerlei omwegen hier, bij dit vak: charismatraining.

Ik ontwikkelde de HIGH IMPACT methode en schreef daarnaast opleidingsmodules. Ik geloof sterk in de kracht van eenvoud, zie daar de succesvolle resultaten van en vind het nog steeds fantastisch om mensen te coachen in hun charisma- en presentatievaardigheden.

Het enthousiasme over zoveel groei in korte tijd blijft bijzonder.
Het hoogst haalbare niveau qua uitstraling en overtuigingskracht, daar gaat het om.

Of je nu spreekangst hebt en wilt leren om zonder angstzweet een speech te geven, òf je leiderschapsambities hebt maar jezelf niet goed weet te verkopen en daardoor kansen laat liggen. Je bent welkom.

Ik werk samen met opleidingsinstituten, topmanagers in allerlei vakgebieden, profit- en nonprofit organisaties en overheidsinstellingen. Maar ik werk ook graag samen met jou.

Wil je meer weten? Ik maak graag kennis met je.