over

Reina Hekman

Recognized in Charisma-, Voice- & Speech Empowerment Reina takes a stand in public speaking to acknowledge the power of voice and strong personal charisma in creating High Impact. She is proud founder of Spreken met Impact Trainingen; the ultimate way for her to help people to improve their impact and increase their influence’. 

Voice & Visibility

Charisma, voice & public speaking

Reina Hekman is oprichter van Spreken met Impact Trainingen. Zij werkte 20 jaar als logopedist binnen klinische instellingen en in haar eigen praktijk. ‘Jezelf vrij en krachtig kunnen uiten is een groot goed’.  Ontwikkeling van sterke stem- en spreektechnieken bij beroepssprekers was een belangrijk onderdeel van haar werk. Dit leidde uiteindelijk tot de overstap naar het trainersvak. In 2006 richtte zij Spreken met Impact trainingen op als trainer Public Speaking.

650×650-px1

Onder invloed van mijn trainingen public speaking raakte ik geïntrigeerd door de invloed van denkstijl en uitstraling op overtuigingskracht en invloed.
Ik ben oprichter van bureau Spreken met Impact Trainingen (2006) en werk als presentatietrainer samen met opleidingsinstituten, profit- en nonprofit organisaties en overheidsinstellingen.

Uiteindelijk kwam alles samen in het trainingsmodel HIGH IMPACT, met de focus op ontwikkeling van een krachtig authentiek charisma. Ik geloof sterk in de kracht van charismatische denk- en spreekstrategieën, zie daar de succesvolle resultaten van en voel me bevoorrecht mensen verder te kunnen helpen in zelfvertrouwen, uitstraling en overtuigingskracht.

Simply allow it all to unfold

Training en coaching van ambitievolle professionals, die anderen willen bezielen vanuit vertrouwen in eigen kunnen en vanuit een sterk ontwikkeld persoonlijk charisma. Dat is waar mijn passie ligt en waar ik nu meer dan 25 jaar mijn expertise en enthousiasme in steek. Met het grootste plezier train ik zowel vrouwen als mannen om (zichzelf) authentiek en sterk te presenteren op zo’n manier, dat het binnenkomt bij anderen. En er beweging ontstaat. Persoonlijke uitstraling en overtuigingskracht, daar draait het om. Zowel aan tafel als op het podium.

Misschien heb je angst om het woord te nemen en zit je bij elke vergadering met klamme handen. Of het lijkt of collega’s jouw mening nooit serieus nemen. Of je kunt ‘redelijk’ presenteren, maar weet dat inspireren iets anders is. Wat jouw verhaal ook is, ook jij kunt je uitstraling versterken en je impact vergroten. Daar help ik je graag bij.

Voice over werk

Naast mijn trainerswerk spreek ik als voice-over audioboeken, documentaires en webvideo’s in. Met veel plezier zet ik mijn stem in voor audio-opnames.

Wil je meer weten? Ik maak graag kennis met je.