HIGH IMPACT 

9-weken PREMIUM trainingsprogramma

Wil je je charisma op het hoogste niveau brengen?

Dit programma is specifiek voor ervaren ambitievolle professionals, die met uitzonderlijk persoonlijk charisma hun invloed significant willen vergroten.

Combineer unieke charismatische elementen met verrassende overtuigingstechnieken. Om invloed te hebben, draagvlak te creëren, verandering in te zetten, promotiekansen te vergroten en dit met gemak en plezier te doen heeft inzicht in je eigen charisma- en presentatieniveau topprioriteit.

Met kennis van je eigen kwaliteiten als spreker en inzet van zeer effectieve denk- en spreekstrategieën nut je je talent uit. Je profileert jezelf op sterk authentieke wijze, zet je stem in, maakt indruk qua deskundigheid in uitstraling, spreekt bevlogen en overtuigt anderen moeiteloos.

vrouw3

Waarom een 9-weken programma

 • je bouwt continuïteit op in het groeiproces.
 • je komt daadwerkelijk tot uitzonderlijke resultaten omdat je het geleerde met support implementeert.
 • je kunt geleerde technieken toepassen, evalueren en naar aanleiding daarvan finetunen
 • regelmatig sparren met een ervaren trainer geeft je het vertrouwen en de zekerheid dat je echt stappen maakt. En die maak je absoluut!

Ik zie dat zowel vrouwen als mannen een golf van beweging creëren wanneer zij hun charismatisch talent op het hoogste niveau inzetten. Wanneer zij het lef hebben om belemmeringen achter zich te laten en het beste van zichzelf laten zien.

Ook weet ik dat het lang niet eenvoudig is om vrij en vol verve je verhaal te vertellen. Al is het alleen maar omdat je niet voldoende voorbereidingstijd, de juiste stemming of support hebt.

Daarnaast heb ik gemerkt dat er behoefte is aan terugkerende ondersteuning om de meest effectieve stappen te zetten in persoonlijke groei. Het blijkt dat door de waan van de dag het lastig, uitdagend en soms gewoonweg onmogelijk kan zijn om met nieuwe vaardigheden aan de slag te gaan.

Wat brengt deelname je?

Het VIP-programma HIGH IMPACT is speciaal ontwikkeld voor ervaren ambitievolle vakmensen, die er klaar voor zijn om hun impact en invloed significant te vergroten.

Die gezien willen worden als deskundig en betrouwbaar, van wie ideeën worden overgenomen en met wie anderen willen samenwerken.

Die zich realiseren dat je zult moeten investeren om dat te bereiken. Zij begrijpen dat training, coaching en mentoring nodig is om zelf stappen te blijven nemen.

Herken je jezelf hierin?

Dan is dit programma waardevol voor je. Ik werk met bewezen strategieën en technieken. Dit maakt het mogelijk voor je om met een sterk persoonlijk charisma en uitzonderlijke overtuigingskracht je visie naar buiten te brengen, je kansen te vergroten op velerlei gebied en invloed te hebben, daar waar het voor jou nodig is.
Neem gerust contact op over mogelijkheden en kosten.

Deelname aan dit 9-weken programma zorgt voor

 • positieve energie rond een publiek optreden
 • zelfvertrouwen door een scherpe focus
 • grip op jezelf tijdens een bijeenkomst/presentatie
 • een excellente spreekstijl
 • beweging bij anderen
 • persoonlijk magnetisme

Wat gaan we doen?

Voorbeelden van thema’s, waar we mee werken

 • een krachtige visie
 • het keren van leidende gedachten
 • TOPcharismatische denk- en spreekstrategieën
 • de kracht van eenvoud

Maar ook

 • Het vinden van het ‘spreekvuur’ in jezelf
 • Inspireren van je publiek
 • Uitstraling en zelfvertrouwen op het podium
 • Optimaal stemgebruik
 • Ontspanning en structuur in voorbereiding
 • (Corporate) Storytelling

 

Premium programma HIGH IMPACT

De live trainingsdagen en coachingssessies vormen de basis van het programma. Op een fijne locatie in de natuur heb je de gelegenheid om uit de waan van de dag te stappen en te focussen op je persoonlijke groei.

Daaromheen hebben we telefoon- of skype coachingssessies, die zowel als stok achter de deur fungeren als je vooruitgang bewaken en stimuleren.

Na een sessie maken we een actieplan. Zo weet je precies welke volgende stap effectief is voor je is.

We starten met een assessment. Dit bestaat uit een persoonlijke kennismakingssessie, waarin we bepalen welke specifieke doelen je hebt en we een plan opstellen voor de voor jou meest effectieve invulling van het programma. We bouwen nl. een structuur op, die past bij wat jij nodig hebt om je doel te bereiken. Onderdeel kan zijn een ‘on- the-job sessie’, waarin ik met je mee ga naar een bijeenkomst of een andere relevante situatie. Een momentopname, die belangrijk is om te bepalen wat voor jou het uitgangspunt is op je HIGH IMPACT journey.

Vrij vroeg in het programma neem je deel aan de exclusieve 2-daagse training CHARISMA ON STAGE met max. 5 andere deelnemers. Deze training is de kapstok voor alle vaardigheden, die je je eigen gaat maken. Waardevolle contacten bevorderen je leerproces.

Coaching on demand is vast onderdeel van het programma. Deze korte en krachtige sessies maken het mogelijk om op belangrijke momenten optimaal effect te hebben van je geleerde technieken.

Informatie

Over de investering voor dit programma en de waardevolle bonussen, die er bij horen, informeer ik je graag persoonlijk.
Ik bied je kennis en training aan, die aansluit op de fase waarin jij je bevindt. Bovendien biedt het programma je de ruimte om alles te laten bezinken, waardoor je daadwerkelijk effectieve stappen kunt zetten.

Begeleiding bij dit groeiproces maakt alle verschil.
Het zorgt ervoor dat je je waardevolle tijd en energie op een effectieve manier kunt inzetten om te komen tot het voor jou hoogste niveau van overtuigingskracht en invloed.

Mijn cursisten

Vertellen graag hoe het echt zit

 • Voortreffelijke begeleiding! Nooit eerder meegemaakt dat iemand mij zo deed switchen!

  Hilde Bevers Ondernemer
 • Reina is een ervaren trainer/coach met kennis van zaken en een innemende persoonlijkheid. De kracht van Reina zit in het toegankelijk maken van charisma en het creëren van een goede leeromgeving. Ze maakt aannemelijk dat een sterk persoonlijk charisma te ontwikkelen is én ze legt ook uit hoe. Daarbij wordt er veel geoefend, dus je ervaart het ook zelf. Je leert geen trucs (gelukkig niet). Het gaat om een krachtige impactvolle uitstraling, die volledig past bij wie jij bent. Zeer aanbevolen!

  Esther van Dijk Business Consultant
 • Ik had me ingeschreven voor de training CHARISMA ON STAGE omdat ik mezelf voor verbetering de blik van een professional gunde. Na een paar dagen hard werken en praktische tips sta ik nu met groot plezier voor zowel grote als kleine groepen.

  Nora Boelen Universitair docent
 • Zoveel groei in zo’n korte tijd! Ik ben onder de indruk van het effect van de training!

  Kathleen Boots Ondernemer
 • De kracht van eenvoud in combinatie met aandacht voor authentieke overtuigingskracht. Dat heeft voor mij grote impact gehad op mijn verandering in presenteren.

  Wouter de Vries Lobbyist
 • ' This training blends didactic instruction with experiential practice and group processing. Reina Hekman creates an environment conductive to learning at a deep level of comprehension.'      

  Colette Noël Kunsthistorica | spreker
 • De kleinschaligheid van de training gaf een optimale balans tussen persoonlijke aandacht en leren van elkaar. Daarnaast was genoeg ruimte om persoonlijke leerdoelen naar voren te brengen en wist Reina deze zeer flexibel in te passen, zonder de rode draad in de training uit het oog te verliezen. Aanrader!

  Wendy van der Vlies HR manager
 • Als trainer interculturele communicatie sta ik heel vaak voor een groep. Daar is communicatie, het overbrengen van de boodschap en mensen inspireren van zeer groot belang. De training  van Reina heeft voor mij de magie van het succesvol spreken ontsluierd, zodat ik met nog meer charisma mijn boodschap kan overbrengen. Het is alsof Reina de knop heeft gevonden om mijn vaardigheden aan te zetten. Het voelt daardoor alsof ik door haar training een nieuwe manier van spreken heb ontdekt. Ik raad haar trainingen iedereen aan, want ik gun deze transformatie aan iedereen die met impact wil spreken!
  Iman Zorlak Studentenbegeleider UAF
 • De 1-daagse training SPREKEN MET IMPACT voelde als het begin van iets moois. Mooi om te leren dat het begint bij jezelf en je met kleine veranderingen groot verschil kunt bereiken. Reina is met haar deskundigheid een duidelijk voorbeeld van practice what you preach. Inspirerende training!

  Afra Galama Studentenbegeleider UAF

Heb je vragen? Mail of bel gerust. Ik informeer je graag!

T   +31 (0)6 43 19 09 78