High Impact

Charisma, vrouw & leiderschap

VIP programma

Voor wie

is voor die ervaren vrouwelijke professionals,
die moeiteloos meer invloed willen hebben door
een uitzonderlijk hoog charismaniveau en een inspirerende spreekstijl

Het VIP programma HIGH IMPACT

unieke charismatische elementen met verrassende spreektechnieken. Om invloed te hebben, draagvlak te creëren, verandering in te zetten, eventuele promotiekansen te verbeteren en dit met gemak en plezier te doen heeft inzicht in je eigen charisma- en presentatieniveau topprioriteit.

Met kennis van je eigen kwaliteiten als spreker profileer je jezelf op authentieke wijze, houd je een sterk en inspirerend betoog, kom je krachtig over door een betrokken persoonlijke uitstraling en spreek je ontspannen en met zichtbaar enthousiasme voor publiek.

Waarom een 4-maanden programma

 • je bouwt continuïteit op in het groeiproces.
 • je komt daadwerkelijk tot uitzonderlijke resultaten omdat je het geleerde met support implementeert.
 • je kunt geleerde technieken toepassen, evalueren en naar aanleiding daarvan finetunen
 • regelmatig sparren met een ervaren trainer geeft je het vertrouwen en de zekerheid dat je echt stappen maakt. En die maak je absoluut!

Ik zie dat vrouwen een golf van beweging creëren wanneer zij hun charismatisch talent op het hoogste niveau inzetten.wanneer zij het lef hebben om belemmeringen achter zich te laten en het beste van zichzelf laten zien.

ook weet ik dat het lang niet eenvoudig is om vrij en vol verve je verhaal te vertellen.al is het alleen maar omdat je niet voldoende voorbereidingstijd, de juiste stemming of support hebt.

daarnaast heb ik gemerkt dat er behoefte is aan terugkerende ondersteuning om de meest effectieve stappen te zetten in persoonlijke groei. het blijkt dat door de waan van de dag het lastig, uitdagend en soms gewoonweg onmogelijk kan zijn om met nieuwe vaardigheden aan de slag te gaan.

Wat brengt deelname je

Het VIP-programma HIGH IMPACT is speciaal ontwikkeld voor ervaren ambitievolle vakvrouwen, die er klaar voor zijn om hun impact en invloed significant te vergroten.

Die gezien willen worden als deskundig en betrouwbaar, van wie ideeën worden overgenomen en met wie anderen willen samenwerken.

Die zich realiseren dat je zult moeten investeren om dat te bereiken.
Ze begrijpen dat training, coaching en mentoring nodig is om zelf stappen te blijven nemen.

Herken je jezelf hierin?

Dan is dit programma (waarschijnlijk) waardevol voor je.
Ik werk met bewezen strategieën en technieken. Dit maakt het mogelijk voor je om met een sterk persoonlijk charisma en impactvolle spreekstijl mensen aan te spreken, je kansen te vergroten op velerlei gebied en invloed te hebben, daar waar het voor jou nodig is.
Neem gerust contact op over mogelijkheden en kosten.

Deelname aan dit 4-maanden programma zorgt voor

 • positieve energie rond een publiek optreden
 • zelfvertrouwen door een scherpe focus
 • grip op jezelf tijdens een bijeenkomst/presentatie
 • een excellente spreekstijl
 • beweging bij anderen
 • persoonlijk magnetisme

Welke onderwerpen kun je verwachten

Voorbeelden van thema’s, waar we mee werken

 • een sterke visie
 • het keren van belemmerende overtuigingen
 • charismatische denkstrategieën
 • charismatische spreektechnieken
 • eenvoud

Maar bijvoorbeeld ook

 • Het vinden van het ‘spreekvuur’ in jezelf
 • Inspireren van je publiek
 • Zelfzeker op het podium
 • Ontspanning en structuur in voorbereiding
 • (Corporate) Storytelling

VIP programma HIGH IMPACT

De live trainingsdagen en coachingssessies vormen de basis van het programma. Op een fijne locatie in de natuur heb je de gelegenheid om uit de waan van de dag te stappen en te focussen op je persoonlijke groei.

Daaromheen hebben we telefoon- of skype coachingssessies, die zowel als stok achter de deur fungeren als je vooruitgang bewaken en stimuleren.

Na een sessie maken we een actieplan. Zo weet je precies welke volgende stap effectief is voor je is.

We starten met een assessment. Dit bestaat uit een persoonlijke kennismakingssessie, waarin we bepalen welke specifieke doelen je hebt en we een plan opstellen voor de voor jou meest effectieve invulling van het programma. We bouwen nl. een structuur op, die past bij wat jij nodig hebt om je doel te bereiken.

Hierna volgt een ‘on- the-job sessie’ , waarin ik met je mee ga naar een bijeenkomst of een andere relevante situatie. Een momentopname, die belangrijk is om te bepalen wat voor jou het uitgangspunt is op je HIGH IMPACT journey.

Vrij vroeg in het programma neem je deel aan de exclusieve 2-daagse training CHARISMA ON STAGE met max. drie andere vrouwen. Deze training is de kapstok voor alle vaardigheden, die je je eigen gaat maken. Waardevolle contacten bevorderen je leerproces.

 

Coaching on demand is vast onderdeel van het programma. Deze korte en krachtige sessies maken het mogelijk om op belangrijke momenten optimaal effect te hebben van je geleerde technieken.

Over de investering voor dit programma en de waardevolle bonussen, die er bij horen, informeer ik je graag persoonlijk.
Ik bied je kennis en training aan, die aansluit op de fase waarin jij je bevindt. Bovendien biedt het programma je de ruimte om alles te laten bezinken, waardoor je daadwerkelijk effectieve stappen te kunnen zetten.

Begeleiding bij dit groeiproces maakt alle verschil.
Het zorgt ervoor dat je je waardevolle tijd en energie op een effectieve manier kunt inzetten om te komen tot HIGH IMPACT.

Mijn cursisten

Vertellen graag hoe het echt zit

 • Voortreffelijke begeleiding! Nooit eerder meegemaakt dat iemand mij zo deed switchen!

  Hilde Bevers Ondernemer
 • Reina is een ervaren trainer met kennis van zaken en een innemende persoonlijkheid. De kracht van Reina en haar training zit in het toegankelijk maken van charisma en het creëren van een goede leeromgeving. Ze maakt aannemelijk dat charisma aan te leren is, ook door jou én ze legt ook uit hoe. Daarbij wordt in de training veel geoefend, dus je ervaart het ook zelf. Je leert geen trucs (gelukkig niet). Het gaat om een krachtige uitstraling, die volledig past bij wie jij bent. De kleinschaligheid van de training gaf een optimale balans tussen persoonlijke aandacht en leren van elkaar. Ook was er genoeg ruimte om persoonlijke leerdoelen naar voren te brengen en wist Reina deze flexibel in te passen, zonder de rode draad in de training uit het oog te verliezen.Aanrader!

  Esther van Dijk Business Consultant
 • Ik heb me ingeschreven voor de training CHARISMA ON STAGE omdat ik mezelf voor verbetering de blik van een professional gunde. Na een paar dagen hard werken en praktische tips sta ik nu met groot plezier voor zowel grote als klein groepen.

  Nora Boelen Universitair docent
 • Zoveel groei in zo’n korte tijd! Ik ben onder de indruk van het effect van de training!

  Kathleen Boots Ondernemer
 • De kracht van eenvoud in combinatie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Dat heeft voor mij grote impact gehad op mijn verandering in spreken en presenteren.

  Norine Maniran Projectadvies en -ondersteuning
 • ' This training blends didactic instruction with experiential practice and group processing. Reina Hekman creates an environment conductive to learning at a deep level of comprehension.'   

  Colette Noël Kunsthistorica | spreker

Spreekt het je aan?

Wil je hier meer over weten? Vul het contactformulier in of bel me even op tel. 06 43 19 09 78.