Vergroot je persoonlijk leiderschap

met intensieve individuele coaching

Wil je de fijne kneepjes van charismatisch presenteren onder de knie krijgen? In een persoonlijk charisma-coachingstraject ga ik met je aan de slag om dit te leren. Hoe hanteer je de juiste denkstrategie? Hoe zet je je verhaal kracht bij met lichaamstaal? Hoe houd je je publiek geboeid? Hoe zorg je dat je boodschap helder en krachtig overkomt?

In 10 of 20 weken gaan we intensief aan het werk met die vaardigheden. Je beginpunt maakt niet uit: als je goed kunt presenteren kijken we hoe het nóg beter kan; als je met klamme handen voor de groep staat help ik je om voortaan vol zelfvertrouwen je verhaal te doen. Je leert om je denkstijl, houding, lichaamstaal, stemgebruik en woordkeuze af te stemmen op je publiek zodat zij van begin tot eind aandachtig luisteren. Aan het eind van het coachingstraject sta je vol zelfvertrouwen voor kleine en grote groepen en maak je impact met jouw verhaal.

Herken je deze punten?

 • Het lukt niet je standpunt helder en overtuigend uit te leggen
 • Je vindt het lastig om zelfverzekerd te spreken voor (grote) groepen
 • Je voelt je niet altijd serieus genomen
 • Je hebt moeite met de balans tussen bescheidenheid en arrogantie
 • Je hebt een andere uitstraling dan je zou willen
 • Je wil charismatischer kunnen presenteren

Als dit je professionele ambities in de weg staat help ik je graag dat te veranderen.

Charisma Intensive (10 weken)

Doelgroep: Vrouwelijke professionals die moeite hebben met charismatisch presenteren en spreken in het openbaar

In het kort:

 • Drie 1-op-1 sessies
 • Coaching on demand via telefoon of Skype (minimaal 2 sessies)
 • Persoonlijk actieplan en regelmatige reminders van je doelen
 • Inclusief whitepaper Charisma | 3 TOPstrategieën

Resultaat: Je leert om met vertrouwen en een krachtige uitstraling te presenteren.

High Impact (20 weken)

Doelgroep: Vrouwelijke professionals die hun persoonlijk leiderschap, charisma en impact significant willen vergroten

In het kort:

 • Start met tweedaagse training “Charisma on Stage”
 • Vier 1-op-1 sessies + één ‘on the job’-sessie
 • Vier persoonlijke online sessies
 • Onbeperkt coaching on demand via telefoon of Skype
 • Inclusief whitepaper Charisma | 3 TOPstrategieën

Resultaat: Je ontwikkelt de vaardigheden om inspirerend, overtuigend en authentiek te spreken aan tafel en op het podium.

Meer impact door  individuele trainingsprogramma’s

Ik bied twee coachingstrajecten aan: het traject Charisma Intensive van 10 weken en het High Impact programma van 20 weken. In beide trajecten leer je effectief en overtuigend presenteren. Het verschil zit ‘m in de hoeveelheid contactmomenten en de diepgang van het programma.

Charisma Intensive

Het Charisma Intensive-programma is ideaal voor professionals die ‘best aardig’ kunnen presenteren maar dit naar een hoger niveau willen brengen. In 10 weken coach ik jou in het presenteren: hoe bouw je een presentatie goed op, hoe houd je de aandacht van je publiek vast, wat is het verschil tussen een groot en klein publiek, hoe zet je bewust je lichaamstaal in? Voor vrouwelijke professionals is er extra aandacht voor persoonlijk leiderschap en een krachtige uitstraling – mijn ervaring is dat vrouwen het soms lastig vinden om net zo charismatisch over te komen als hun mannelijke collega’s.

Na deze 10 weken kan je overtuigend presenteren. Je maakt impact met je verhaal, toont meer leiderschap en kent de trucjes en technieken achter steengoede speeches.

High Impact

Met het High Impact-programma van 20 weken gaan we nog een stapje verder. We starten met een 2-daagse kleinschalige groepstraining waar je nieuwe technieken direct ‘live’ kunt oefenen. In de daaropvolgende 20 weken werken we intensief aan jouw persoonlijke doelen in presenteren en communiceren. Wil je nooit meer overvallen worden door spreekangst of black-outs? Wil je weten hoeveel invloed stemgebruik heeft op je boodschap? Wil je toehoorders echt kunnen inspireren? We gaan ermee aan de slag.

In het traject ontwikkel je de vaardigheden om authentiek, charismatisch en krachtig te spreken. Aan tafel en op het podium, voor een groepje collega’s of een zaal vol publiek. Na afloop weet jij met elke presentatie mensen te overtuigen en inspireren.

Geïnteresseerd in personal coaching? Neem even contact op.

Staan presentatie- of communicatieproblemen jouw zakelijke ambities in de weg? Neem even contact met mij op, dan bespreken we samen hoe ik jou kan helpen. Ik coach je graag op weg naar meer charisma.