Charisma intensive

Geef je talent een stem

Versterk je charisma – verstevig je impact!

Voor wie

voor professionals, die krachtiger en vol zelfvertrouwen naar buiten willen treden en daarom hun charisma naar een excellent niveau willen tillen.

Je wilt graag het beste van jezelf laten zien, je vrij voelen om je uit te spreken en gaan voor dat, wat voor jou belangrijk is. Daar hoort bij dat je je sterk en vaardig voelt in het contact met anderen, zowel aan tafel als op het podium.

Maar vaak zijn er allerhande belemmeringen, waardoor je niet naar buiten treedt zoals je zou willen. Je jezelf niet gehoord voelt, geen grip op jezelf hebt, je op gaat zien tegen elke vorm van in de schijnwerpers staan en je merkt dat er kansen, die anderen wel hebben,  aan jou voorbij gaan.

Je blijft jezelf afvragen: ‘ Waarom gaat dat bij anderen zoveel makkelijker?’ Een groot aantal mensen, dat in onze ogen het spreken voor publiek makkelijk afgaat blijkt daar zelf vaak heel anders over te denken. Ook zij zijn gespannen, kennen de knoop in hun maag, de trillende handen en de ‘setbacks’ in zelfvertrouwen als het om spreken gaat. Soms is een plenaire presentatietraining niet voldoende om exact dat te bereiken wat je als individueel professional nodig hebt.

Een 1-op-1 VIP programma, waarbij alle aandacht uitgaat naar jouw specifieke leervragen, is dan de oplossing.

CHARISMA INTENSIVE biedt jou praktische strategieën om af te komen van die leidende gedachten en op een authentieke sterke wijze dat naar buiten te brengen, wat jij belangrijk vindt. Je hebt een visie, je deelt die en door de TOP charismatische vaardigheden, die je je eigen hebt gemaakt, overtuig je anderen, neemt ze mee en wijst ze de weg.

Werkwijze

Centraal staat jouw zichtbaarheid en overtuigingskracht. Hoe word je gezien, wat straal je uit en hoe krachtig treed je naar buiten.

Je leert 1 op 1 hoe je van gemiddeld naar UNIEK gaat door je puur persoonlijke charismavaardigheden op een hoger plan te brengen.

Gedurende de VIP-sessies gaan we aan de slag met jouw visie, het keren van belemmerende gedachten en leer je alles over dè 5 TOP charismatische denk- en spreekstrategieën, waarmee je een zeldzame groei doormaakt in uitstraling en overtuigingskracht.

Daarnaast zul je je vrijer voelen en meer geluk ervaren. Hierbij gaat het om je uitstraling: hoe je op je eigen unieke wijze vol vertrouwen anderen tegemoet treedt.

Hoe je overtuigt door focus, eenvoud en passie.
Hoe je moeiteloos zichtbaar bent en absoluut gehoord wordt.

We analyseren precies, waar je tegenaan loopt en kijken van welke bestaande belemmeringen in uitstraling en spreekstijl je afscheid moet nemen. Stapsgewijs werken we aan bijzondere passende strategieën, waardoor je vol vertrouwen en krachtig voor het voetlicht treedt.

De praktijkgerichte insteek zorgt ervoor dat je ná iedere bijeenkomst direct het geleerde in praktijk kunt brengen. Theorie wordt afgewisseld met implementatieoefeningen en reflecteren. Dit maakt de bijeenkomsten dynamisch en licht. Je werkt zoveel mogelijk met persoonlijke vraagstukken. On-the-Job coaching maakt deel uit van het programma.

Tijdens alle bijeenkomsten werk je met een Persoonlijk Actieplan. Dit vormt de rode draad gedurende jouw programma en zorgt voor de vertaalslag naar de praktijk.
Zo ervaar je meteen het effect en dat stimuleert enorm.

logo-1200-transparant

Resultaat

Na het volgen van het CHARISMA INTENSIVE programma ben je

 • je bewust van je invloed op je persoonlijke denk- en spreekpatronen
 • in staat om mensen te overtuigen met natuurlijke impact
 • vaardig in krachtige non-verbale technieken voor een sterke persoonlijke uitstraling
 • bedreven in effectieve verrassende spreektechnieken
 • in balans in de schijnwerpers, zowel aan tafel als op het podium
 • moeiteloos zichtbaar en word je absoluut gehoord
 • een sterk charismatisch spreker

Mijn cursisten

Vertellen graag hoe het echt zit

 • Voortreffelijke begeleiding! Nooit eerder meegemaakt dat iemand mij zo deed switchen!

  Hilde Bevers Ondernemer
 • Reina is een ervaren trainer met kennis van zaken en een innemende persoonlijkheid. De kracht van Reina en haar training zit in het toegankelijk maken van charisma en het creëren van een goede leeromgeving. Ze maakt aannemelijk dat charisma aan te leren is, ook door jou én ze legt ook uit hoe. Daarbij wordt in de training veel geoefend, dus je ervaart het ook zelf. Je leert geen trucs (gelukkig niet). Het gaat om een krachtige uitstraling, die volledig past bij wie jij bent. De kleinschaligheid van de training gaf een optimale balans tussen persoonlijke aandacht en leren van elkaar. Ook was er genoeg ruimte om persoonlijke leerdoelen naar voren te brengen en wist Reina deze flexibel in te passen, zonder de rode draad in de training uit het oog te verliezen.Aanrader!

  Esther van Dijk Business Consultant
 • Ik heb me ingeschreven voor de training CHARISMA ON STAGE omdat ik mezelf voor verbetering de blik van een professional gunde. Na een paar dagen hard werken en praktische tips sta ik nu met groot plezier voor zowel grote als klein groepen.

  Nora Boelen Universitair docent
 • Zoveel groei in zo’n korte tijd! Ik ben onder de indruk van het effect van de training!

  Kathleen Boots Ondernemer
 • De kracht van eenvoud in combinatie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Dat heeft voor mij grote impact gehad op mijn verandering in spreken en presenteren.

  Norine Maniran Projectadvies en -ondersteuning
 • ' This training blends didactic instruction with experiential practice and group processing. Reina Hekman creates an environment conductive to learning at a deep level of comprehension.'   

  Colette Noël Kunsthistorica | spreker

Spreekt het je aan?

Als je je impact wilt versterken, je invloed wilt uitbreiden en je persoonlijk leiderschap wilt verstevigen dan ben je heel welkom om contact op te nemen. Ik informeer je graag over de duur, de inhoud en de kosten van het programma.