Charisma intensive

Simply be on top!

Versterk je charisma – verstevig je impact!

Voor wie

Voor professionals, die krachtiger en vol zelfvertrouwen naar buiten willen treden en daarom hun charisma naar een excellent niveau willen tillen.

Je wilt graag het beste van jezelf laten zien, je vrij voelen om je uit te spreken en gaan voor dat, wat voor jou belangrijk is. Daar hoort bij dat je je sterk en vaardig voelt in het contact met anderen, zowel aan tafel als op het podium.

Maar vaak zijn er allerhande belemmeringen, waardoor je niet naar buiten treedt zoals je zou willen. Je jezelf niet gehoord voelt, geen grip op jezelf hebt, je op gaat zien tegen elke vorm van in de schijnwerpers staan en je merkt dat kansen aan jou voorbij gaan.

Waarom gaat dat die ander zo makkelijk af? Een groot aantal mensen, dat in onze ogen het spreken voor publiek makkelijk afgaat blijkt daar zelf heel anders over te denken. Ook zij zijn gespannen, kennen de knoop in hun maag, de trillende handen en de ‘setbacks’ in zelfvertrouwen als het om spreken gaat.

Soms is een plenaire presentatietraining niet exact wat jij als individueel professional nodig hebt om snel effectieve stappen te maken. Een 1-op-1 VIPdag met follow up, waarbij alle aandacht uitgaat naar jouw specifieke leervragen, is dan de oplossing.

De CHARISMA INTENSIVE vipdag biedt je praktische strategieën om af te komen van die leidende gedachten en op een authentieke sterke wijze dat naar buiten te brengen, wat jij belangrijk vindt.
Je hebt een visie, je deelt die en door inzet van dè 5 TOPcharismatische vaardigheden, overtuig je anderen, neemt ze mee en wijst ze de weg.

Werkwijze

Centraal staat jouw zichtbaarheid en overtuigingskracht. Hoe word je gezien, wat straal je uit en hoe krachtig treed je naar buiten.

Je leert 1-op-1 hoe je van gemiddeld naar UNIEK gaat door je puur persoonlijke charismavaardigheden op een hoger plan te brengen.

Gedurende de VIP-sessie gaan we aan de slag met jouw visie, het keren van belemmerende gedachten en leer je alles over dè 5 TOP charismatische denk- en spreekstrategieën, waarmee je een opzienbarende groei doormaakt in uitstraling en overtuigingskracht.

Daarnaast zul je je vrijer en krachtiger voelen in het contact met anderen.  Vooral in uitstraling! Omdat je op je eigen unieke wijze vol vertrouwen anderen tegemoet treedt.

Je ontdekt hoe je overtuigt door focus, eenvoud en passie. Hoe je moeiteloos zichtbaar bent en absoluut gehoord wordt.

We analyseren precies, waar je tegenaan loopt en kijken van welke bestaande belemmeringen in uitstraling en spreekstijl je afscheid moet nemen. Stapsgewijs werken we aan bijzondere passende strategieën, waardoor je vol vertrouwen en krachtig voor het voetlicht treedt. De praktijkgerichte insteek zorgt ervoor dat je na afloop direct het geleerde in praktijk kunt brengen. Theorie wordt afgewisseld met implementatieoefeningen en reflecteren. Dit maakt de bijeenkomst dynamisch en licht. Jouw specifieke situatie is het uitgangspunt van de VIPdag.

Tijdens de VIPDAG maken we een Persoonlijk Actieplan. Dit vormt de rode draad en zorgt voor de vertaalslag naar de praktijk.
Zo ervaar je meteen het effect en dat stimuleert enorm.

logo-1200-transparant

Resultaat

Na het volgen van de CHARISMA INTENSIVE ben je je bewust

 • van je invloed op je persoonlijke denk- en spreekpatronen
 • de kracht van non-verbale charismatechnieken ten aanzien van een sterke persoonlijke uitstraling
 • het effect van houding en stem op charisma
 • het belang van eenvoud in de schijnwerpers, zowel aan tafel als op het podium
 • het moeiteloos zichtbaar kunnen zijn en gehoord worden
 • je ontwikkeling als charismatisch spreker

Mijn cursisten

Vertellen graag hoe het echt zit

 • Voortreffelijke begeleiding! Nooit eerder meegemaakt dat iemand mij zo deed switchen!

  Hilde Bevers Ondernemer
 • Reina is een ervaren trainer met kennis van zaken en een innemende persoonlijkheid. De kracht van Reina en haar training zit in het toegankelijk maken van charisma en het creëren van een goede leeromgeving. Ze maakt aannemelijk dat charisma aan te leren is, ook door jou én ze legt ook uit hoe. Daarbij wordt in de training veel geoefend, dus je ervaart het ook zelf. Je leert geen trucs (gelukkig niet). Het gaat om een krachtige uitstraling, die volledig past bij wie jij bent. De kleinschaligheid van de training gaf een optimale balans tussen persoonlijke aandacht en leren van elkaar. Ook was er genoeg ruimte om persoonlijke leerdoelen naar voren te brengen en wist Reina deze flexibel in te passen, zonder de rode draad in de training uit het oog te verliezen.Aanrader!

  Esther van Dijk Business Consultant
 • Ik heb me ingeschreven voor de training CHARISMA ON STAGE omdat ik mezelf voor verbetering de blik van een professional gunde. Na een paar dagen hard werken en praktische tips sta ik nu met groot plezier voor zowel grote als kleine groepen.

  Nora Boelen Universitair docent
 • Zoveel groei in zo’n korte tijd! Ik ben onder de indruk van het effect van de training!

  Kathleen Boots Ondernemer
 • De kracht van eenvoud in combinatie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Dat heeft voor mij grote impact gehad op mijn verandering in spreken en presenteren.

  Norine Maniran Projectadvies en -ondersteuning
 • ' This training blends didactic instruction with experiential practice and group processing. Reina Hekman creates an environment conductive to learning at a deep level of comprehension.'   

  Colette Noël Kunsthistorica | spreker

Spreekt het je aan?

Als je je impact wilt versterken, je invloed wilt uitbreiden en je persoonlijk leiderschap wilt verstevigen dan ben je heel welkom om contact op te nemen. Ik informeer je graag over de duur, inhoud en kosten van de Charisma Intensive.